Websites

Website & Online marketing

We hebben een website maar daar heb je ook alles mee gezegd. Er gebeurt eigenlijk nooit iets mee. Zo hebben we ook het idee dat we ook geen bezoekers hebben of trekken. Laat staan dat er iemand contact met ons op neemt. Herkent u dit?

Je wordt als bedrijf simpelweg niet meer serieus genomen als je geen website hebt. Het geen wat je hebt, daar gebeurt niets mee en kost alleen geld. Tot overmaat van ramp trekken je (potentiële) klanten naar de concurrentie want die zijn wel te vinden op internet. De communicatie middelen verdampen en uiteindelijk staakt al je communicatie.
Je moet iets doen maar je hebt geen idee waar te beginnen. Natuurlijk kan je via al die makkelijke templates een eigen website gaan maken. Maar dan lijk jouw website op al die andere websites die via die templates zijn gebouwd. Wat ook geen nieuwe bezoekers gaat aantrekken.

Wij bouwen voor uw een content management systeem WordPress website, geheel in de style van uw huisstijl. Een CMS is een systeem om je website te beheren. CMS betekent letterlijk ‘Content Management System’ en omdat WordPress je op een gemakkelijke manier de inhoud (= content) van je website laat beheren, is WordPress een CMS. Wij kunnen ook voor uw de website van zoekmachine gerichte content voorzien. Zodat u beter op Google gevonden wordt. U zult zien dat men u website bezoekt en met heldere uitnodigende teksten de bezoekers ook blijven hangen en vaak ook de middelen gebruiken om met u in contact te komen. En daar is het om te doen toch?

Vul het contact formulier in en kom met ons in contact om op internet gevonden te worden!