PR

Public Relations is een boodschap bij een doelgroep te krijgen. Het doel hiervan is een imago te scheppen of in stand te houden. PR zoals het in de volksmond wordt genoemd is meer dan een imagebuilding. Zo bestaat PR o.a. uit: Onderzoek, strategisch plannen, publieksvoorlichting en uiteraard publiciteit creëren.
Bij onderzoek gaat het om o.a. marktonderzoek. Wie zou er klant kunnen zijn en hoe kunnen wij door PR tegemoet komen aan de wensen en behoeftes van de consument? Strategische planning is van essentieel belang om de doelgroep en de daarbij marketingdoelstellingen hierop af te stemmen. Maar ook het hoe en wanneer lanceer je bijvoorbeeld een campagne. Public Relations zegt het al, het voorlichten van het publiek. Maar het belangrijkste is natuurlijk het genereren van publiciteit en zo media actief benaderen. Dat kan om bv een product bekend te maken via promotionele activiteiten of via reclame. Het gaat erom dat hier de juiste balans wordt gevonden. Soms vraagt een persbericht meer aandacht dan een advertentie campagne of andersom.We creëren relevante en boeiende
media- en social mediacampagnes.

De oneindige zoektocht om de schijnwerpers op onze klanten te laten schijnen, zal u zeker niet ontgaan. Wij hebben geen kantoren all over the world. We zijn begonnen gewoon vanaf de keuken tafel. Zo zijn we geen reclamebureau maar gespecialiseerd in lanceren van PR, en het introduceren van producten, diensten, bedrijven, gemeenschappen en organisaties.

Public Relations

Het zijn de kleine dingen waar wij goed in zijn!

Een slechte PR kan net zo goed uitpakken als goede PR. Maar je moet wel duidelijk zichtbaar zijn. Wij kunnen dat voor u regelen.

DESIGN Studio

De oneindige zoektocht om de schijnwerpers op onze klanten te laten schijnen. Wij hebben geen kantoren all over the world. We zijn begonnen gewoon vanaf de keuken tafel.

meer info

Kleding/Artikelen bedrukken

Wat is er niet leuker dan een pen met je eigen logo? Vaak moet je dan honderden pennen afnemen. Bij Gaby-designs partner van studioddfg, is al 1 pen te bedrukken.

meer info

Websites maken en content vullen

Je wordt als bedrijf simpelweg niet meer serieus genomen als je geen website hebt. Het geen wat je hebt, daar gebeurt niets mee en kost alleen geld. Tot overmaat van ramp trekken je (potentiele) klanten weg.

meer info

Audio Visuele diensten

Een video spreekt tot de verbeelding en zet aan tot actie. Geen ellenlange verhalen maar korte en krachtige beelden volgens de laatste trends. Een video is simpelweg een productieproces.  Van idee tot realisatie!

meer info