Backingtrack/orkestband

“Music was my first love”

Kwalitatief goede backingtracks/orkestbanden zijn vaak kostbaar in de aanschaf. Daar veel zangers, zangeressen of zangkoren op amateurbasis acteren, komen de kosten voor backingtracks/orkestbanden uit eigen zak. Ook wordt er teruggevallen op minder of soms hele slechte kwaliteitsbanden.

Doordat backingtracks/orkestbanden van mindere kwaliteit zijn wordt de zanger/zangeres of zangkoor niet helemaal serieus genomen. Ondanks de act qua zang misschien wel geweldig mooi kan zijn. Hierdoor loopt men boekingen mis.

Hoe frustrerend is het niet dat een backingtrack/orkestbanden ontzettend slecht is. De zang valt in het niet. Je krijgt simpelweg niet de waardering die je eigenlijk graag zou willen zien. Geld voor een betere muziekband is er simpelweg niet.

Wij maken backingtracks/orkestbanden op maat. Een band op mp3 formaat die zelfs op de stemhoogte van de zanger/es kan worden aangepast. Zingt wel zo lekker… Voor koren kunnen wij zelfs meer stemmige arrangementen maken. Inclusief partituur voor de dirigent.

Een kwalitatief goede backintrack/orkestband waarmee je voor de dag kan komen. Kan zelfs helemaal op stemhoogte gemaakt worden. Maar ook een andere stijl dan het origineel behoort tot de mogelijkheden.